مبادله تفاهم نامه با مرکز پژوهش های بازرگانی

مبادله تفاهم نامه با مرکز پژوهش های بازرگانی

۱۳ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۴:۳۸ کد : ۷۵۸۴ اطلاعیه‌های مرکز نخبگان اخبار
تعداد بازدید:۱۴۲
مبادله تفاهم نامه با مرکز پژوهش های بازرگانی

بسمه تعالی

   با عنایت به درخواست موسسه مطالعات و پژوهش­های بازرگانی (صمت) مبنی بر اختصاص نخبگان و استعدادهای برتر وظیفه در راستای اجرای طرح ­های پژوهشی در آن موسسه و رایزنی های صورت گرفته در راستای رسیدن به تفاهم همکاری بین موسسه­ی موصوف  و مرکز نخبگان وظیفه نیروهای مسلح، جلسه­ی امضای تفاهم نامه با حضور روسای موسسه پژوهش های وزارت صمت و مرکز نخبگان وظیفه ن م  در مورخه 13/11/1404 در سالن جلسات موسسه­ی مورد نظر برگزار گردید.

     در این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود پرافتخار جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید، آقایان  دکتر قربانی و دکتر پرمه به ارائه گزارش مختصری از وضعیت موسسه و نیازمندی آن پژوهشگاه به بهره برداری از توان علمی و پژوهشی نخبگان وظیفه پرداختند.

      در ادامه دکتر مدرس خیابانی ریاست موسسه، حول محورهای مطروحه زیر به بیان سخن پرداخت:

  • بیان تاریخچه تأسیس موسسه مطالعات و پژوهش­های بازرگانی؛
  • نقش موسسه در تدوین سیاست های کلان نظام در سه حوزه بازرگانی تجارت ، صنعت و معدن و حتی فراتر از آن در سایر بخش های حکمرانی؛
  • ظرفیت های علمی و پژوهشی موسسه؛
  • نقش نیروهای مسلح در تامین امنیت به عنوان بستر توسعه؛
  • نیاز مبرم موسسه به بهره برداری از توان علمی و پژوهشی نخبگان وظیفه.

      در پایان دکتر قائمی ریاست مرکز نخبگان و استعدادهای بر وظیفه نیروهای مسلح ضمن تبریک ایام الله ده فجر انقلاب اسلامی، اعیاد شعبان المعظم، به صورت کلی به بیان ماموریت­های دانشگاه عالی دفاع ملی به عنوان عالی ترین مرجع آموزشی و پژوهشی در موضوعات کلان دفاعی- امنیتی و راهبردی پرداختند و نقش این دانشگاه را در تدوین راهبردهای کلان دفاعی- امنیتی و راهبردی و حکمرانی تبین نمود.

     ایشان در ادامه به بیان تاریخچه­ای از تأسیس این مرکز و شرح وظایف سازمانی آن پرداخته و حوزه کاری این مرکز را ملی و حوزه جغرافیایی آن را سراسر کشور پهناور جمهوری اسلامی ایران برشمرد. ایشان در ادامه به ماموریت این مرکز در سازماندهی نخبگان و استعدادهای برتر وظیفه و اختصاص آنها به سازمانهای لشکری و کشوری و هم چنین نقش بی بدیل نخبگان در توسعه ی کشور در حوزه های مختلف بویژه حوزه های دفاعی پرداخته و نخبگان را سرمایه بی بدیل نظام دانسته و با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه نخبگان، خواستار توجه بیش از پیش به اهمیت نخبگان و بهره برداری موثر از توان علمی و پژوهشی آنان در طول مدت خدمت و اجرای طرح جایگزین خدمت گردید .     

 در پایان تفاهم نامه­ی همکاری بین روسای موسسه مطالعات و پژوهش های وزارت بازرگانی ( صمت) و مرکز نخبگان و استعدادهای برتر وظیفه نیروهای مسلح امضا و ابراز امیدواری گردید در آینده بر اساس این تفاهم نامه سطح همکاری های دو مرکز ارتقا یافته و این موسسه بتواند از توان علمی و پژوهشی نخبگان وظیفه در راستای نیل به اهداف پژوهشی پیش­بینی شده بر اساس نظام مسائل سازمانی بهره برداری موثر و مفید به عمل آورد .


اخبار مرتبط